петак, 4. август 2017.

O cemu pricati na dejtu? :)

Caooo! Kako se provodite na raspustu? Ja sam bila oko 3 nedelje u potpunosti bez interneta (sto je i razlog zasto me nije bilo) i moram vam reci da je bilo predivno, jer sam u potpunosti mogla da uzivam u raspustu (uskoro stizu slike sa mesta na kojima sam bila, pa cete videti sta se sve izdesavalo kod mene). 
Danas vam donosim jednu (barem meni) vrlo interesantnu temu :) Mislim da ce dobro doci svima koji nisu jos doziveli prvi dejt, ali i onima koji nisu bas mnogo veliki brbljivci (inace, ja sam jedna od onih cutljivijih osoba, tako da razumem sve vas sa istim ,,problemom''). Prvi dejt je, verujem, jako uzbudljiv dogadjaj koji moze doneti mnogo treme, ali svakako i mnogo radosti. E, da bi smanjili tremu a uvecali radost, ja cu vam danas pisati o cemu sve mozete pricati sa vasim princem na belom konju (ili samo konjem, u velikom broju slucajeva XD). Raspust je idealno vreme za radjanje neke nove ljubavi, tako da je to razlog nastanka ovakvog posta :D Krecemoooo!



Najcesca tema tinejdzera jeste o skoli. E sad, nemojte se plasiti da cete smoriti partnera jer mislite da on ne zeli da prica o skoli kada je van nje, zato sto mu necete postavljati (na prvom dejtu) koje lekcije ima da nauci ili tome slicno vec ga mozete pitati da li je zadovoljan odeljenjem, da li su slozni, da li vise voli osnovnu ili srednju, da li su mu strogi profesori, je l' moze lako da se prepise na testovima... Mogucnosti su ogromne, tako da slobodno pitajte sta god zelite i ne plasite da cete se izblamirati postavljenim pitanjem, jer cak i da se to desi njemu sigurno nece biti dosadno, tako da osmeh na lice i samo hrabro :)

Pricajte o sportu. Istina je da se dobar deo devojaka ne razume bas naaajbolje u sport, ali svakako postoje mnoga pitanja koja ne iziskuju vrhunsko poznavanje sportista ili sportova a koja nam mogu pomoci u onim trenucima tisine, kao npr. koji mu je omiljeni sport, da li mozda nesto trenira, ako trenira koliko dugo, da li mu je to naporno, koliko kosta clanska karta...




Mozete pricati o clanovima porodice i o njegovim ortacima. Pitajte ga da li ima bracu/sestre, da li se dobro slazu, da li mu smetaju razlike u godinama, za roditelje mozete pitati da li ga kritikuju stalno, da li su strogi ili nisu prema njemu, za ortake koliko se dugo druze i tome slicno :)

Meni je veoma zanimljiva tema o muzici, jer volim da cujem sta drugi slusaju. Pitajte ga sta slusa, zasto voli bas tu muziku, koju ne voli, da li je zarazen nekom pesmom trenutno, je l' bio na nekom vecem koncertu itd.


Ukoliko ste tip osobe kojoj nije problem pricati o bivsim vezama sa sadasnjim (tj. buducim XD) momkom onda ga mozete pitati koliko je devojaka imao, koliko mu je trajala najduza veza, kakve devojke (ne) voli... Istina je da ne vole bas sve devojke o ovome da pricaju, ali ako vi spadate u one koje vole to onda samo napred, jer sto da ne :)

Mozete pricati i o nekim predlozima. Pitajte ga da vam predlozi bilo sta sto vam padne na pamet poput filma, omiljenog mesta za izlazak, pica, mozda cak i knjige ukoliko shvatite da je on osoba koja voli da cita...

Jedna od tema koja bi mogla biti bas zanimljiva jeste da prepricavate jedno drugom smesne dogadjaje iz detinjstva. Mislim da biste se time slatko ismejali, a pogotovu ako ste bili nestasno dete poput mene :D Ja sam zaista imala hiljadu nestasluka u svom detinjstvu, tako da bih ja o ovome mogla da pricam do sutra XD A jednog dana ce pasti i post na ovu temu, samo tesko da ce to biti uskoro, jer zelim da taj post bude bas super napisan i da budem bas zadovoljna njime.


I toliko od mene :) Ne znam kako mi je palo na pamet da pisem o ovome, ali znam da bi meni ovako nesto pomoglo jer sam zaista cutljivac, a vidite koliko tema i pitanja mozete postaviti, samo treba da lupate sto vise mozete (ali tako da i on moze doci do reci :D) i sve ce proci u najboljem mogucem redu. Samo hrabro :)

P.S. Izvinjavam se sto u ovom postu nije bilo mojih slika, ali jednostavno nisam znala sta da slikam za ovakav post :D

12 коментара:

  1. Odličan post kao i sama ideja za post <3 <3
    Mnogo su mi se svideli predlozi i od sad te zovem ljubavni guru hahaha <3 <3

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ahahahahaha, e sad sam bas pocastvovana :D Hvala ti na veoma zanimljivom komentaru, bas si me slatko nasmejala <3 <3 <3

      Избриши
  2. Divan post, draga! Hvala što si sve ove ideje podijelila sa nama, definitivno će koristiti. ♥♥♥

    Novi post -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/common-white-girl-tag.html

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post draga, iskreno kako nemam baš iskustva ovo mi je bas dobrodoslo 💙💙! Hvala ti što si podelila sa nama savete, jedva čekam da vidim kakva si to mesta posetila 💙💙!

    Novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Najdraza moja, hvala ti do neba <3 <3 <3 Bas mi je drago sto ce post biti od pomoci, jer to mi je i bio cilj :) <3

      Избриши
  4. Ovo je odlican post zaista!
    Nesto novo na blogu. :)
    Ja se slazem da je dobro pricati o muzici! A najbolje je pricati o filmu iskreno, o nekom omiljenom glumcu ili prepricati film! To mi je omiljena tema i najlaksa da se probije taj led. :)

    Novi post, pogledaj ako zelis: http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/
    Instagram bloga: marija.lalala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnooooogo ti hvala na divnom komentaru :) Totalno se slazem sto se tice filma, a to za prepricavanje mi cak nije ni palo na pamet a zaista je odlicna ideja. Nadam se da ce neko procitati komentare, pa naici na ovaj tvoj predlog, jer je zaista koristan <3 <3 <3

      Избриши
  5. Divan post,svi savjeti su odlični.Vjerujem da će mnogima pomoći jer ja sam prva od onih ćutljivih osoba koja bih se u tom trenutku izgubila haha♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvaaaaala mnogo <3 <3 Skroz te razumem, delimo isti ,,problem'', tako da eto, nisi jedina :) <3

      Избриши
  6. Odlična ideja za post.

    Pratim te, ako želiš uzvrati.

    http://ccaammblog.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши